Ylivakerin Diesel - Sisukas kumppani

Ylivakerin Diesel on työkoneiden dieselmoottoreihin erikoistunut yritys. Erityisammattitaitoa ja kokemusta yrityksessä on varsinkin Linnavuoren moottoritehtaan tuotteista, eli Valmet-, Sisu Diesel- ja AGCO Power-moottoreista. Yrityksen tuottama asiantuntijapalvelu on ainutlaatuista juuri edellä mainittuihin moottoreihin, sillä yrityksen taustajoukolla on yhteensä yli 60 vuoden kokemus kyseisistä suomalaisista moottoreista ja niiden tuotekehityksestä, diagnostiikasta ja korjauksesta. Tätä kokemusta ammennetaan kentällä moottoreihin liittyvissä ongelmatilanteiden ratkaisussa, sekä korjauksessa ja koulutuksessa.


Ylivakerin Dieselin tarjontaa:

• dieseltekniikan konsultointi ja koulutus
• kehittynyt diagnostiikka
• korjaus-, huolto- ja varaosapalvelu
• komponenttien sekä moottoreiden testaus

Yrityksen omistajat ja aktiiviset toimijat:

Mauno Ylivakeri: AGCO POWER Oy:n entinen tuotekehitysjohtaja, joka ehti tehdä yli 45 vuoden uran Linnavuoressa toimien tuotekehitysjohtajana 22 vuotta ennen eläkkeelle siirtymistä. Ennen tuotekehitysjohtajan tehtäviä hän toimi tuotekehityksen testausosaston päällikkönä. Mauno siirtyi eläkkeelle 2012 ja perusti oman yrityksen, jonka jatkumona Ylivakerin Diesel toimii.

Mauno on edelleen hyvin tunnettu työkonedieseleiden parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Mauno tunnetaankin maailmalla nimellä ”MR. DIESEL”

Ville Ylivakeri: Ville ehti työskennellä AGCO POWER Oy:ssa yhteensä 15 vuotta ennen oman yrityksen palvelukseen astumista. Ville oli koko Linnavuoren tehtaan uran ajan jälkimarkkinoinnissa toimien vaihtomoottorivalmistuksessa, takuututkinnassa ja polttoainelaitteistojen testaus- ja korjausosaston johdossa. Villellä on laaja kokemus dieselmoottoreiden mekaanisesta ja sähköisestä diagnostiikasta, sekä korjauksesta. Hänellä on myös laaja koulutustausta ja kokemus liittyen Bosch polttoaine –ja SCR-laitteisiin, sekä ajoneuvojen ja työkoneiden sähköiseen vianhakuun.

Mittavalla kokemuksella ja tietotaidolla Ylivakerin Diesel tarjoaa palveluitaan konevalmistajille ja loppuasiakkaille apunaan myös erittäin laaja yhteistyöverkosto. Ylivakerin Diesel toimii päätoimisesti kentällä asiakkaiden luona, mutta myös omalla toimipisteellä Nokian Myllykylässä, osoitteessa Miharintie 563.

Ylivakerin Dieselin sloganina toimii ” NO PROBLEMS – ONLY SOLUTIONS”

No problems - only solutions!